OM OSS

OM OSS

DBB Group utför allt från små till stora entreprenader och helhetsåtaganden inom snickeri för hela projektet. Våra kunder sträcker sig från små engångskunder till större återkommande kunder som vi redan har en god relation med.
DBB Group startades 2020 av Donnie Brandamour efter att ha varit delägare i 3 år i J.A Berggrens Bygg. DBB Group har tillsammans med sin partner Sistemi Suhe Gradnje från Kroatien sedan starten i juli 2020 etablerat sig som en stark aktör på byggmarknaden i Västsverige. Efter starten tillsammans med Sistemi Suhe Gradnje och med 14 kompetenta snickare har vi idag växt till 32 snickare med mångårig erfarenhet och rutin. 

Vårt mål är att ge våra kunder en slutprodukt som alltid överträffar kundens förväntningar genom affärsmannaskap, kompetens, leverans i tid, snabba beslut i stressiga situationer och tillsammans med engagerade medarbetare. Detta gör vi genom att aktivt arbeta med uppdragsgivaren i alla skeden av projektet för att skapa en god relation och ett projekt vi tillsammans kan vara stolta över

Vi på DBB Group är relationsbyggare – både internt och externt. Vi arbetar därför alltid efter våra värderingar: Gemenskap, glädje, kreativitet, kompetens, professionell arbetsledning och att alltid leverera i tid. Genom dessa skapar vi en trevlig och inbjudande arbetsplats för medarbetare och uppdragsgivare, vilket vi alltid strävar efter att uppnå. DBB Group strävar alltid efter en välkomnande och attraktiv arbetsplats som alla kan känna sig stolta över att vara anställda av. Tillsammans med vår partner Sistemi Suhe Gradnje är vi BÄST!

sv_SESvenska